Nieuws

Gratis proeflessen

Op zat 11/9 en woe 15/9/2021 worden er gratis proeflessen georganiseerd.
Elke nieuwe danser kan op die manier kennis maken met de lesgeefsters en een leuke eerste choreo aanleren. Ook onze trouwe dansers die ons al kennen zijn uiteraard welkom om de beentjes los te gooien en te shaken op de nieuwste beats uit de hitparade!

Net als vorig jaar verplichte registratie via onze website. Inschrijving mogelijk t.e.m. vrij 10/9 om 21u00.

Geen registratie = geen toegang tot de proefles!

👉 Check ons programma hiernaast op de flyer!

Opstart dansseizoen 2021 - 2022 in Coronatijden


Na een ongezien lange pauze hebben we ongelofelijk veel 'goesting' om er in september terug tegenaan te gaan al zal het dansjaar er ongetwijfeld lichtjes anders uitzien omwille van Corona.

Naast de alom bekende maatregelen gelden er enkele specifieke maatregelen in onze dansschool. Wij vragen dan ook onderstaand aandachtig te lezen.

  • VOORAF Inschrijven verplicht via de WEBSITE, niet mogelijk ter plaatse.

  • Zoveel mogelijk overschrijven i.p.v. cash te betalen.

  • Ouders NIET toegelaten in de zaal tijdens de lessen. De kinderen kunnen worden afgezet op de binnenplaats. Na de les worden ze door de lesgeefster(s) naar buiten begeleid.

  • Dragen van een mondmasker voor iedereen boven de 12 jaar verplicht bij het afzetten/ophalen van de dansers, het binnen komen van de zaal en naar het toilet gaan. Geen mondmaskerplicht tijdens het dansen.

  • Aparte IN- en UIT gang voorzien.

  • Iedere dansgroep heeft zijn eigen tafel(s) om samen aan te zitten.

  • De bar is OPEN voor de dansers. We zullen werken met een drankopname tijdens de les om alles vlot te laten verlopen (niet aanschuiven aan de bar).

  • Aanwezigheden zullen worden opgenomen door de lesgeefster(s) bij aanvang van de les (niet meer zelf aanduiden op de lijst).


Wie nog vragen heeft kan ons contacteren via mail: dancestudioemotion.be@gmail.com

Wij danken jullie voor het begrip en hopen er samen met jullie een fantastisch dansjaar van te maken.