Evelien

Evelien

Clip Dance / Hip Hop


Op haar 14e ontdekte Evelien de kleurrijke wereld van dans. En sindsdien wou ze nergens anders meer naartoe. Getriggerd door de immense energieboost doorkruiste ze heel België, op zoek naar nieuwe stijlen, intense workshops en gelijkgestemde soulmates. Haar palmares breidde zich uit, alsook haar talent voor ritme en liefde voor expressie. Op een dag kruiste Eurodance haar pad, het startpunt van een bruisende carrière in lesgeven.


Vandaag stort Evelien zich vol overgave op straffe choreo’s en originele mixen bij Clip Dance en Hip Hop. En dat met haar danspartner in crime, Veronique. Een powermatch made in heaven!


When life hands you lemons, make lemonade

- Evelien Janssens -

Meet & Greet met Evelien


E-motion betekent voor mij …

Vrienden ontmoeten, samen ontspannen en dansen in een positieve setting.

Kortom, een uitlaatklep voor alle emoties in life.


Mijn lievelingsdrankje:

Cola Light


Mijn grote voorbeeld:

Verwacht hier geen grote celebs ofzo. Ik kies 100% voor mijn mama. Wat is ze toch een sterke, lieve en onafhankelijke vrouw!


De beste uitvinding ooit:

SMS

Ik kan niet leven zonder …

Lekker eten
Mijn favoriete emoji:

🙄


Mijn lookalike uit de dierenwereld:

Hou je klaar voor een hele zoo. De ene dag een zotte kip, de andere dag een luiaard. Met momenten een koppige ezel. Soms zo blind als een mol of zo liefdevol als een knuffelbeer. Jup, all wrapped in one!


Ik wil graag eens naar …

Een verlaten eiland in de tropen met een hutje en hangmat op het strand. En natuurlijk een boot om een ijsje te gaan halen in de bewoonde wereld.

De dansstijlen op mijn wishlist:

Modern, ragga, bollywood en salsa

Dit wens ik mijn dansers toe:

Verlies jezelf in dans en beleef vooral massa’s plezier!